Cāļi.

Cāļi un truši ir populāri mājdzīvnieki, un, lai gan tie neizskatās, neizklausās vai nerīkojas īpaši līdzīgi,abas sugas var laimīgi dzīvot kopā Viņi var koplietot vietu piemājas sētā, dārzs vai ferma, jums nav jāuztraucas, vai tā rezultātā necieš viena vai otra dzīvnieku grupa.

Cāļi. Things To Know About Cāļi.

Gailis. Šis raksts ir par mājputnu. Par citām jēdziena gailis nozīmēm skatīt nozīmju atdalīšanas lapu. Gailis uz sētas nelielā ciematā Anglijā. Par gaili sauc vistveidīgo putnu tēviņu, bet visbiežāk nosaukums tiek lietots vistu ģints ( Gallus) tēviņa apzīmēšanai. Vistveidīgo putnu mātīti sauc par vistu, mazuļus par ...Many translated example sentences containing "cāļi" – English-Latvian dictionary and search engine for English translations.1. septembris. Izšķīlušies no olām, Iet cāļi uz skolu ar gladiolām. (I. Ziedonis) Vismaz reizi gadā šo Imanta Ziedoņa dzejolis, kurš precīzi raksturo mazo skolēnu lielo dienu, citē. Šodien daudzi skolēni pirmo reizi dodas uz skolu. Daudziem šī diena ir atkalsatikšanās ar jau zināmiem draugiem un skolotājiem. «Apollo» Rīgas ielās vēroja skolēnu un vecāku svētku dienu.Cāļi uzliek svaru īsā laikā un pēc trim mēnešiem jau ir gatavi nokaušanai. Bet broileri ir dīvaini putni, lai novērstu jauno dzīvnieku mirstību, ir svarīgi zināt to augšanas īpatnības, kā risināt grūtības, mājdzīvnieku slimības.

Pētnieces stāsta, ka katra dējējvistu krosa cāļi tika sadalīti 2 grupās, katrā grupā pa 100 cāļiem (kopā 6 grupas). Visu audzēšanas periodu putni tika turēti uz grīdas atsevišķos boksos. Putniem sasniedzot dēšanas vecumu, tie tika pārvietoti uz pamatnovietni olu ražošanai atsevišķos nodalījumos tajās pašās 6 ...Noun. chick ( baby or young bird, especially chicken) balts cālis ‎. white chick ‎. perēt cālus ‎. to hatch chicks ‎. vista ar cāļiem ‎. a hen with chicks ‎. zosu cāļi ‎.Veselīgi cāļi ir aktīvi, labi ēd un pieņemas svarā. Ja cāļi ir auksti, viņiem ir mitra un netīra gultasveļa, nesabalansēts uzturs, vīrusi un baktērijas nonāk novājinātā ķermenī. Vistas ilgstoši sēž vienā vietā, neskrien, krīt uz ķepām, nolaiž galvu un spārnus. Slimi cāļi tiek noņemti no veseliem.

Mazie cāļi, kas tikko izšķīlušies, jātur trīsdesmit divos grādos. Cāļiem novecojot, temperatūra pakāpeniski samazinās. Apgaismojums ir pakāpeniski jāpielāgo. Slimības. Vairumā gadījumu Australorp šķirnes cāļiem ir spēcīga imunitāte pret slimībām. Bet, ja tiek pārkāpti aizturēšanas apstākļi, viņiem var rasties ...Domājot par svētku galdu, noderēs arī Lieldienu galdauti un Lieldienu dekori - cāļi, Lieldienu zaķi u.c., kas noteikti patiks gan maziem, gan lieliem svinību dalībniekiem. Lai iepirkties būtu vienkāršāk un ērtāk, daudz lielisku un noderīgu risinājumu var atrast pie mums - interneta veikalā 220.lv. Pieejamas gan dažādas ...

Cāļi bez vistas - mātes nāve. Cāļos vanags - grūta slimība ģimenē. - Finka sapņu tulks. Apmeklē Kristapa Baņķa projektus - kliko uz baneriem!Choose location from the list: ... Sign Up Below to be the first to hear about PUMA Promotions, Sneaker drops,& Get 15% OFF when you do!Watch the full episode here: https://youtu.be/87Eit0I8jcwHave you subscribed to CITO on YouTube? ️ https://barstool.link/3ca8VLBFollow us on Instagram: http...Dīķī zivis, cāļi siltumnīcā "Kad atgriezāmies, tepat aiz kokiem pie mūsu mājas bija apmēram 15 hektāru liels zemes gabals, kuru 2017. gada martā piepirkām klāt. Īpašnieks bija šejienietis, kazu audzētājs Rolands Ekšteins, kurš ir ļoti skeptiski noskaņots pret ārzemniekiem un bija ar mieru no mums samaksu pagaidīt.

Lamar nedd

Cāļa uzkodas medus-sezama mērcē. 25 - 30 min. Vidēji. Nedaudz kraukšķīgie un medainie vistas gabaliņi ar kraukšķīgām sezama sēkliņām būs īsts gardums kā lieliem, tā maziem. Turklāt ēdiens ir viegli pagatavojams, tāpēc izvēlies atbilstošas piedevas un pagatavo šo maltīti. Žurnāls "4 sezonas".

Singing in the car70 minūtes. Valsts. LPSR. Valoda. latviešu. IMDb profils. "Cāļus skaita rudenī" ir 1973. gada Latvijas PSR televīzijas spēlfilma, kas paredzēta jauniešu auditorijai. Filmas režisors ir Oļģerts Dunkers. Filma uzņemta Rīgas Kinostudijā .Mājas vista ( Gallus gallus f. domestica) ir vistu ģints mājputns. To audzē visā pasaulē, galvenokārt olu, gaļas ieguvei. No mājas vistām iegūst arī spalvas un dūnas. Mūža ilgums vistām vidēji ir astoņi līdz desmit gadi, bet saimnieciski tās izmanto 16 – 18 mēnešus. Pavisam izveidotas apmēram 250 mājas vistas šķirnes.Mājas vista ( Gallus gallus f. domestica) ir vistu ģints mājputns. To audzē visā pasaulē, galvenokārt olu, gaļas ieguvei. No mājas vistām iegūst arī spalvas un dūnas. Mūža ilgums vistām vidēji ir astoņi līdz desmit gadi, bet saimnieciski tās izmanto 16 – 18 mēnešus. Pavisam izveidotas apmēram 250 mājas vistas šķirnes.Noskaties kā aug cāļi pie mums. AS Putnu fabrika Ķekava Ķekava, Ķekavas novads, LV-2123. Sīkdatņu politika Business to Business Privātuma politika. Mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu labāku mājas lapas lietošanas pieredzi. Apstiprināt. Mazie novada “Cāļi” satiksies Vaiņodē. Publicēts: 18.04.2024. Sestdien, 20. aprīlī pulksten 12 Vaiņodes kultūras namā norisināsies mazo vokālistu konkursa “Dienvidkurzemes novada Cālis 2024” fināls, uz skatuves kāpjot 16 pirmskolas vecuma dziedātājiem no visa novada. Konkursā finālā piedalās Dienvidkurzemes novada ... Ceļvedis visam, ko cāļi ēd vai var ēst. Cāļi ir ārkārtīgi trausli dzīvnieki, to veselīgā izaugsme būs atkarīga no tā, vai tie aug piemērotā vidē un tiks pareizi baroti. Tagad ieteicams lūgt padomu veterinārārstam, lai precīzi zinātu, ko cāļi ēd, no tā būs atkarīga dzīvnieka labklājība.

Papildu kalcijs jāsniedz atsevišķi no ēdienreizes, lai cāļi, kuriem tas nepieciešams, varētu palīdzēt sev. Kalciju nekad nedrīkst sajaukt ar parasto barību, jo pārāk daudz kalcija var būt tikpat bīstams kā nepietiekams. Ja jūsu mātītes aprobežojas ar skrējienu, iespējams, vēlēsities dot tām nešķīstošus putraimus.Nov 7, 2023 · 7. Nodrošiniet āra laktas — cāļi joprojām vēlēsies pavadīt laiku ārā pat vēsās dienās. Lai palīdzētu putniem izkļūt no sniega un slapja, izveidojiet laktas ārā, izmantojot siena ķīpas, resnus zarus, baļķu gabalus, zemus soliņus vai celmus. 8. Esiet izklaidējošs: kašķīga vista var kļūt naidīga un apātiska. Cip, cip, cālīši . Cip, cip, cālīši, Mani mazie brālīši. Nu nāciet pulciņā. Spārnus vingrināt. Piedziedājums. Cip, cip, cāļi kopā nākUn ņemot vērā to, ka cāļi, kas atbrīvojas no saviem olām, simbolizē jaunu dzīvi un sākumus, Gulošais cālītis Emoji var simbolizēt atdzimšanu, cerību, jaunas idejas 💡, vai vienkārši kaut ko jaunu aizsākšanu 🆕. Gulošais cālītis Emoji ir ieguvis savu vietu sociālajos tīklos.(R.Pauls/G.Račs)Dziesma: "Cāļus skaita rudenī"Dziesmu izpilda: "Bērnu vokālais ansamblis Dzeguzīte"Dziesmu audio versiju var atrast:iTunes: https://goo.gl/UP...Cāļi jāuzrauga, lai viņu kažokādas nesamirktu un viņi varētu dzert. Dzeramās bļodas jābūt platam un zemam, jo zīdaiņiem joprojām ir neērti dzert no pieaugušajiem dzērājiem. Pārtiku un ūdeni novietojiet ērtā vietā, kur nav cilvēku pūļa, vēlams siltā un gaišā vietā. Jauniešiem, kuriem ir tikai nedēļa, jādod ...

Vista un cāļi. 2 komandas. Izkaisa pupas. Tās izlasa tikai vistas, cāļi stāv: Transcribe text. File transcription available for registered users only . Circles . Markers . Heat map . Clusters . Map legend. Place and time of recording: ×. Open Open in new tab Close ...Neuzturam putnu veselību ar antibiotikām, to vietā izmantojam aminoskābes, vitamīnus, dažādus dabīgos imunitātes stabilizētājus. Kviešu cāļu ēdienkartes sastāvā vismaz 90% ir kviešu graudi un to pārstrādes produkti, tāpēc arī putniem esam devuši nosaukumu “kviešu cāļi”, – stāsta SIA “Kviešu putni ...

Cālītis ir veidots tā, lai palīdzētu pārvietoties, apdrošināties iešanas laikā, saglabāt līdzsvaru un nēsāt svaru traumatisku - ortopēdisku apakšējo ekstremitāšu gadījumos. Cāļi ir domāti cilvēkiem ar viegliem kustību traucējumiem, kuriem nepieciešama palīdzība ar kustību traucējumiem.Dzeltenpieres jakāns (Jacana spinosa) ir viena no jakānu dzimtas (Jacanidae) bridējputnu sugām, kas pieder pie jakānu ģints (Jacana).Šajā ģintī ir vēl viena jakānu suga - sarkanpieres jakāns (Jacana jacana).. Dzeltenpieres jakāns dzīvo Centrālamerikas tropu ūdenstilpēs: Meksikā, Panamā, Kubā, Jamaikā un Haiti, kā arī ASV dienvidos, kur tas novērots Teksasā un Arizonā.Cāļi uzliek svaru īsā laikā un pēc trim mēnešiem jau ir gatavi nokaušanai. Bet broileri ir dīvaini putni, lai novērstu jauno dzīvnieku mirstību, ir svarīgi zināt to augšanas īpatnības, kā risināt grūtības, mājdzīvnieku slimības. Broileru saturs mājās .Vistas gaļas labvēlīgās īpašības ir saistītas gan ar pašu vistu uztura sastāvu, gan ar vispārēju to audzēšanas metodi. Tāpēc mājas cāļi, kas audzēti plašos brīvdabas būros un uzturā daudzveidīgi, ir daudz labāki nekā rūpnīcas broileri, kas pildīti ar barības maisījumiem un augšanas stimulatoriem.Welcome to The Cali, our boutique, private villa accommodation in the heart of Bali's vibrant Canggu. The Cali is here to awaken your love for the ...Vistas. Pārdodu zidvistinas 4gab.baltas,viena melna,un gailiti, brūnu ar zaļo nokrāsu,visus kopā.viena vistiņa izsedeja cālīti vinam patreiz ir 2menesi.baribu visu dodu lidzi.ir graudi,un papildvielas , minerālvielas,un citi vitamīni.olas intensīvi dēj,pa trim olām dēj, staigā ārā, brīvā dabā.Cāļi ātri pieņemas svarā. Vistas aug līdz 3,0 kilogramiem, un gaiļi - līdz 4,0 kilogramiem. Slāņi Wyandotte sāk dēt olas no 5 mēnešiem. Olu ražošana pirmajā gadā sasniedz 200 olas. Laika gaitā produktivitāte samazinās līdz 170 olām. Olas ir brūnā krāsā, diezgan lielas un sasniedz gandrīz 65 gramus.

Rivian chicago service center

432K Followers, 48 Following, 157 Posts - See Instagram photos and videos from The Chicks (@thechicks)

Kad cāļi ir izvēlēti un tie sāk vairoties, to orgāni ģenētiski nav labi attīstīti. Tāpēc straujas izaugsmes metodes padara viņu neaizsargātu pret slimībām, kopumā to nodrošinātā pārtika pārsniedz enerģijas ierobežojumus, kas viņam būtu jāuzņem atbilstoši vecumam. Cirtainie purngalu pušķi uz šķirnes ķepām ir unikāla īpašība, kas tos atšķir no citiem suņiem. Ar šo funkciju ir saistīti vairāki nosaukumi, tostarp "spalvainie pirksti", "pirkstu bārkstis" un "kokerspaniela pirksti". Šie termini apraksta garos, cirtainos matiņus, kas aug no šķirnes pirkstiem, papildinot to burvīgo izskatu. Izpratne par terminoloģiju, kas saistīta ar ...Cāļi neizšķiļas no 21. līdz 22. dienai. Cālis izšķīlušies, bet neizšķilās. Parādījās vājš cālis, ko darīt. Cāļi pirms inkubācijas sasalst inkubatorā. Daudzi lauksaimnieki nodarbojas ar vistu audzēšanu mājās. Cāļu inkubācijas process inkubatorā ir nedaudz sarežģīts. Jaunam lauksaimniekam, kurš meklē noteiktu ...About this item . PREMIUM CHALK STYLE PAINT: Our Chalk Style Paint provides Superior coverage to paint most surfaces, indoor or outdoor, including furniture, wood, laminate, glass, resin, metal, brick, cement & more.Šajā periodā rūpīgi tiek ieviesti zirņi. Pirmkārt, viņi ievieto ļoti maz, lai cāļi neatteiktos no pārtikas specifiskās smaržas dēļ. Tad produkta daudzums tiek palielināts līdz 10-12% no barības kopējā svara. Ko barot, kad vistas ir 10 dienas vecas. Vārītas olas tiek izslēgtas no desmit dienu vecu cāļu uztura.Napa Valley is a renowned destination for wine lovers, food enthusiasts, and those seeking a picturesque getaway. With its rolling vineyards, charming towns, and world-class wineri...Putnu (parasti vistu) mazulis; arī jaunputns. Stabili vārdu savienojumi Cālis tabakā. Cāļa smadzenes. Ēd kā cālis. Lai tev cāļa veselība!Ja cāļi sēž mazā telpā, ilgu laiku viņiem nav iespējas iziet pastaigāties, tad komforta trūkums putnu piespiež, un tas nokoda sevi un savus biedrus, izrauj un arī izrāda agresiju. Ir jāpārbauda padevēju un dzērāju klātbūtne, jo to trūkums var izraisīt konfliktu starp indivīdiem.Cāļi Pagalms Aktuāli. Ukraina Video padomi Valsts atbalsts Kur šodien atpūsties Bērnu drošība Attiecības Dārza darbi Vasara Zemenes Lasīšana Ārstniecības augi Jaunākie Lasītākais Sākusies pieteikšanās bezmaksas latviešu valodas kursiem. Apbalvojums biedrībai “BEZVĒSTS.LV”: viņi meklē pazudušus cilvēkus, tostarp ...Neuzturam putnu veselību ar antibiotikām, to vietā izmantojam aminoskābes, vitamīnus, dažādus dabīgos imunitātes stabilizētājus. Kviešu cāļu ēdienkartes sastāvā vismaz 90% ir kviešu graudi un to pārstrādes produkti, tāpēc arī putniem esam devuši nosaukumu “kviešu cāļi”, – stāsta SIA “Kviešu putni ...Cāļi uzliek svaru īsā laikā un pēc trim mēnešiem jau ir gatavi nokaušanai. Bet broileri ir dīvaini putni, lai novērstu jauno dzīvnieku mirstību, ir svarīgi zināt to augšanas īpatnības, kā risināt grūtības, mājdzīvnieku slimības.In today’s digital age, the real estate industry has undergone a significant transformation. With the advent of online platforms, homeowners now have access to a wealth of informat...

Daži cāļi dēj olas lielas, citas vidējas un vēl citas mazas. Piemēram, no Pavlovskajas vistām ir uztura olas. Viņiem ir maza masa (50 grami), bet tajā pašā laikā tiem ir augsta uzturvērtība. Tāpēc tie ir ierindoti otrajā kategorijā (atbilstoši svaram). Šeit jūs varat arī pieminēt daudzas miniatūras šķirnes, kuru ...Cāļi ir jaunas dzīves un pavasara atnākšanas simbols, padarot tos par ideālu papildinājumu Lieldienu krāsojamajām lapām. Šīs jaukās cāļu krāsojamās lapas noteikti piešķirs jūsu Lieldienu svinībām pavasara pieskārienu un ļaus bērniem izklaidēties un iesaistīties. Izpētīsim trīs burvīgas cāļu krāsojamās lapas ...Vaislas cāļi. Gailis ir pietiekams 10-15 mātītēm. Brahma cāļi ir lieliski vistu visti, un tāpēc šo šķirni ir diezgan viegli pavairot. Dējējvistām ir raksturīgs mierīgs raksturs.Audzēšanai ieteicams izmantot mātītes, kas ir vismaz 3 gadus vecas. Tas ļauj iegūt spēcīgus cāļus.Instagram:https://instagram. s'mores stoichiometry lab answer key Inkubatora cāļi, pat bez vistas, var darīt visu, ko indivīdi dabiskā veidā (ar vistas palīdzību) audzējuši: ēst, dzert, meklēt un atrast zemē tārpus un atbrīvot visu apkārt ar ķepām. Turklāt ne katra vista principā var kļūt par perēšanas vistu. Tāpēc labas sugas vistiņas mājputnu novietnēs vērtē gandrīz tikpat ... harris teeter ben sawyer Cāļi jāizvēlas no uzticamiem ražotājiem. Viņu vecumam jābūt 10 dienām. Pa šo laiku jaunieši jau ir stiprāki, viņi būs mazāk slimi. Jaunākiem cāļiem nepieciešama īpaša piesardzība un īpaši apstākļi. Viņi, visticamāk, mirst no slimībām. Pērkot vistas, izvēlieties aktīvās un mobilās.Kukurūzas cāļi ir maziņi, bet gaļīgi un tos ir vienkārši izcept mīkstus un sulīgus. Tie diennakti marinējas mitrajā skrubī - zātars+sumaks+sāls+pipari+olīveļļa+granātābolu melase. Pēc tam piepildīti ar granātābola sēklām, aši salikti cepammaisā un cepeškrāsnī iekšā. Garšvielu salikums no Tuvo Austrumu gammas. publix pharmacy winchester road huntsville alabama Dominant šķirnes vistas un cāļi. Dējējvistu šķirne Dominant ir izveidota firmā "Dominant" Čehijā. Šīs šķirnes veidošanā izmantotas galvenokārt Leghornas, Rodailendas, Plimutrokas un Suseksas vistu šķirņu līnijas. Pašreiz tiek piedāvāti putni 20 dažādās nokrāsās un tām ir gaiši brūna, krēmkrāsas un ...INLA SIA UGĀLES CĀLĪŠI Putnkopība, cāļu tirdzniecība, cāļi, mājas putnu gaļa, gaļas izstrādājumi, cepamgaļa. Print. Adrese: Kauliņi, Ugāles pagasts, LV3615, Ventspils novads. Reģ.Nr.: 40203148464. Tālrunis: +371 20264094. Darbības nozares: non sequitur cartoon Broileru cāļi 2 dienu vecuma. minimālais apjoms - 30 gab. cena par 100 un vairāk - 1, 80. Cits. 0.1 mēn. 2 ...Cāļi var skriet ar ātrumu līdz 9 jūdzēm stundā (cilvēki 12–15 jūdzes stundā) Cāļu lidojošās spalvas attīstās no 5 līdz 10 nedēļām, kā jūs neapšaubāmi zināt. Mēs visi smaidām, skatoties, kā jaunie cāļi ar sīkajiem spārniņiem praktizē lidošanu-daži lidojumi beidzas gandrīz katastrofā, taču tas viss ir ... po box 981106 el paso Feb 19, 2023 - Explore Iveta Freimane's board "cāļi,gaiļi,vistas" on Pinterest. See more ideas about easter crafts, spring crafts, crafts.Pēc 2 mēnešiem cāļi jau sver 2,45 kilogramus. KOBB-500 cāļi ir ne mazāk produktīvi. Tie ir agri nogatavināti, kas pēc 1,5 mēnešiem iegūst svaru vairāk nekā 2 kilogramus. Tiesa, šķirnes produktivitāte ir atkarīga no aizturēšanas apstākļiem. Cāļi aug labāk, ja tos baro pareizi un regulāri. m1 garand used 2014. gada 1. janvārī Daugavpils novada Sventes pagastā SIA Eko Paipalas jaunajā kompleksā izšķīlās pirmie cāļi. Ražošanas direktors Boriss Murevičs, diplomēts automehāniķis, un komercdirektors Vasilijs Petrovs, kurš vairāk nekā desmit gadus strādājis par programmētāju, savu sākotnējo veselīgo hobiju nu ir ...Oct 6, 2014 · Ar svaigu, sausu biezpienu pāvi jābaro visu laiku. Indijas pāvi ir visēdāji un, tāpat kā gandrīz visi vistveidīgie putni, barojas uz zemes. Barību izkašņāt palīdz spēcīgās kājas un nagi. Pārsvarā tie pārtiek no augu lapām un jauniem dzinumiem, zāles, nokritušiem augļiem, ogām, sēklām, labības graudiem un kukaiņiem. water temp in stone harbor nj Dzert, cāļi iemērk savu kauli dziļi ūdenī, pacelties augstu, noliek galvas kaklā un ļauj ūdenim samazināt to rīkles. Tāpat kā mājputnu ganāmpulkam, cāļiem ir precīzi noteikts kārtas rangs. Viņa nolemj, cita starpā, iegūt vislabākās piestātnes vai kam atļauts ēst. Dabā dzīvi cāļi mazākajās grupās, 5-20 cāļi ar ...Nedēļu veci cāļi var izturēt vismaz 90 Fārenheita grādu temperatūru. Divas nedēļas pēc izšķilšanās mazie cāļi var izturēt temperatūru, kas zemāka par 85 grādiem pēc Fārenheita. Mazie cāļi spēs izturēt zemas temperatūras, kad tie paaugsies, jo, jo vecāki tie kļūs, jo vairāk spalvu izaugs jūsu cāļiem. prestige motors malden vehicles Kādu iemeslu dēļ cāļi pec viena otra spalvas, ko darīt un kādiem putniem trūkst. Iemesli, kāpēc cāļi knābā viens otra spalvas, ir dažādi. Ērta, tīra dzīvojamā māja, pietiekams apgaismojums un ērta temperatūra palīdzēs izvairīties no šīs nepatīkamās parādības. Šādas darbības var būt parazītu invāzijas ...Many translated example sentences containing "cāļi" – English-Latvian dictionary and search engine for English translations. father mark goring books Kamēr cāļi mācās ēst, barība jāliek uz plakanas virsmas, piemēram, kartona, finiera. Ja nodrošina siltumu, labu barošanu, parasti izdzīvo visi inkubētie cāļi; putnkopji …Cāļi (broileri, aizstāšanas cāļi, sugas broileri), truši EurLex-2. From the opinion of the European Food Safety Authority (the Authority) adopted on # September # in combination with the one of # April # it results that manganese chelate of hydroxy analogue of methionine does not have an adverse effect on animal health, human health or ... 10 webb dr londonderry nh Ja cāļi sēž mazā telpā, ilgu laiku viņiem nav iespējas iziet pastaigāties, tad komforta trūkums putnu piespiež, un tas nokoda sevi un savus biedrus, izrauj un arī izrāda agresiju. Ir jāpārbauda padevēju un dzērāju klātbūtne, jo to trūkums var izraisīt konfliktu starp indivīdiem. homes for rent by owner 77064 Vai jūs zināt putnu, ko sauc Čigānu Nē! Tas ir ļoti interesants dzīvnieks, taču mūsu uzmanību piesaista ne tikai tā nosaukums, bet arī barošanās paradumi. Turklāt arī to olas ir ļoti atšķirīgas, tāpat kā to cāļi, kas vairāk atgādina "dinozauru cā...Daži cāļi dēj olas lielas, citas vidējas un vēl citas mazas. Piemēram, no Pavlovskajas vistām ir uztura olas. Viņiem ir maza masa (50 grami), bet tajā pašā laikā tiem ir augsta uzturvērtība. Tāpēc tie ir ierindoti otrajā kategorijā (atbilstoši svaram). Šeit jūs varat arī pieminēt daudzas miniatūras šķirnes, kuru ...